Ardhe Advokatbyrå

Vi hjälper dig hela vägen.

Behöver du biträde och hjälp i familjeärenden såsom äktenskapsskillnad, vårdnads- och umgängesfrågor eller bodelningsförrättare?

ardhe-2
Lena_Ardhe_2

Advokatbyrå Ardhe

Kontakta Advokatbyrå Ardhe för en engagerad försvarare eller målsägandebiträde i brottmål eller biträde i utlänningsärende eller socialmål (LVU, LVM, LPT).

Familjerätt

Behöver du biträde och hjälp i familjeärenden såsom äktenskapsskillnad, vårdnads- och umgängesfrågor eller bodelningsförrättare? Vi hjälper dig hela vägen.

På byrån är Advokat Lena Ardhe verksam

Sedan oktober 2009 bedriver vi advokatverksamhet i Falkenberg med inriktning mot hela Halland. Lena är ledamot av Sveriges Advokatsamfund sedan 1991.

Advokat Lena Ardhes huvudsakliga inriktning är inom humanjuridik, dvs ej affärsrätt, med mer än 25 års erfarenhet i branschen.

Advokat Lena Ardhe, medlem av Sveriges Advokatsamfund sedan 1991. Tingsmeritering i Kalmar, erfarenhet av domstolsarbete i Göteborg.

Tidigare verksam som advokat i Göteborg i 10 år och i Uppsala i 10 år. Arbetar företrädesvis med brottmål, men även med familjerätt och med invandrarrätt.

Vi finns centralt på Rörbecksgatan 2 i Falkenberg och tillhandahålls juridiska tjänster i hela Halland. Det är lätt att parkera nära kontoret och nära till allmänna kommunikationer. Varmt välkommen!

back-image